Terapija bora u Unimedicu

U Unimedicu koristimo najkvalitetniji proizvod hijaluronske kiseline – Juvederm čija primjena ne boli jer u sebi sadrže i anestetik. Više o njima saznajte ovdje.

Hijaluronska kiselina je dugi niz godina glavno sredstvo za terapiju bora. Juvederm je za razliku od ostalih proizvođača hijalurona stabilizirana hijaluronska kiselina neživotinjskog porijekla koja se prozvodi biotehnološkim postupcima u strogo laboratorijskim uvjetima. Upravo zbog njezine visoke stabilnosti i nealergijskih karakteristika izrazito je biokompatibilna sa ljudskim tkivom i može se aplicirati bez prethodne probne aplikacije.

U Unimedicu koristimo najkvalitentiji prozvod hijaluronske kiseline na svijetu Juvederm, firme Allergan. Ista firma proizvodi i botox. Za razliku od svih ostalih proizvođača filera sa hijaluronskom kiselinom ima anestetik pa ne boli i djeluje kao vazokonstriktor (steže krvne žilice) tako da nakon primjene njime možete odmah natrag na posao ili kavu. Posebnost svemu je i minimalan broj uboda mikro iglicom koji vam sve to i garantira. Juvederm ne izaziva imunološki odgovor organizma poput alergijskih reakcija.

Proces apliciranja naše hijaluronske kiseline je potpuno bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Kako hijaluronska kiselina stimulira u organizmu i pojačanu produkciju vlastita kolagena sam se rezultat može još dodatno pojačati.
Trajanje učinka hijaluronskih injekcijskih preparata je uglavnom oko jedne godine ovisno o količini aplicirane hijaluronske kiseline ali i duže ovisno o svakom pojedinom organizmu i njegovom metabolizmu.